KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Kümbet Ortaokulu

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri Yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına okul olarak katıldık.

Cumhuriyetimizin 100.yılı

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl münasebetiyle şehit Mehmet Topalca'nın ailesi Hüseyin Topalca ve Kıymetli Eşi okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Ziyaret esnasında duygusal anlar yaşandı.

Ekm

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Rabia YAVUZ hocamızın yeni doğan  bebeği için hediyemizi takdim ederek  hayırlı olsun dileklerinde bulukduk ,Allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün.

Ekm

8.sınıflarımıza deneme sınavı yapıldı.

Okulumuz öğretmenlerinin ikramı

Eyl

Okulumuza yeni atanan Hulusi KÖSE müdürümüze okul öğretmenleri olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılımız öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve milletimize hayırlı olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılımızın sonu yaklaşırken Ana sınıfı Öğretmenlerimizden Kübra Gökçek ve Hilal Taş  tarafından organize edilerek okulumuzun en  minik öğrencilerine mezuniyet töreni yapılmıştır.Emeklerinden dolayı Okul öncesi Öğretmenlerimiz  Kübra Gökçek, Hilal Taş hocalarımıza ve velilerimize Teşekkür ediyoruz. Minik Öğrencilerimize ilerdeki hayatlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyoruz.

May

İstanbul/Pendik  Ercan Görür Ortaokulundan kardeş okul Kümbet Ortaokuluna Anneler Günü Tebriği gelmiştir.

Okul idareci, öğretmen ve öğrencilerine Özellikle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Hanıma teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 2022 LGS sonuçlarında büyük bir sıçrama yaparak puan ortalamasını 70 puan civarında arttırdı.

Gerek öğrenci koçluğu yaparak, gerek özel guruplar oluşturup soru çözerek, gerek deneme sınavlarını değerlendirerek, gerek birebir rehberlik yaparak, son bir ay hergün deneme sınavı ve tekrar fasikülleri çözümü yaparak gayreti bırakmayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bizlere destek olan velilerimize ve hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ederken, önemli bir teşekkürü de usanmadan son ana kadar gayret gösteren öğrencilerimize yapıyoruz.

Okul olarak hiçbir eksiğimiz yok ve Kümbet Mahallelisinden kendi okullarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Zeki öğrencilerinizi kendi mahallenizdeki okula getirin ve mahallenizin okulunun gür sesini tüm Türkiye'ye duyuralım...

May

Haz