KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Kümbet Ortaokulu

2022 LGS SINAVI SONUÇLARINA GÖRE ELBİSTAN MERKEZ DEVLET OKULLARI ARASINDA PUAN ORTALAMASINA GÖRE 4.OLDUK

Okulumuz 2022 LGS sonuçlarında büyük bir sıçrama yaparak puan ortalamasını 70 puan civarında arttırdı.

Gerek öğrenci koçluğu yaparak, gerek özel guruplar oluşturup soru çözerek, gerek deneme sınavlarını değerlendirerek, gerek birebir rehberlik yaparak, son bir ay hergün deneme sınavı ve tekrar fasikülleri çözümü yaparak gayreti bırakmayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bizlere destek olan velilerimize ve hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ederken, önemli bir teşekkürü de usanmadan son ana kadar gayret gösteren öğrencilerimize yapıyoruz.

Okul olarak hiçbir eksiğimiz yok ve Kümbet Mahallelisinden kendi okullarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Zeki öğrencilerinizi kendi mahallenizdeki okula getirin ve mahallenizin okulunun gür sesini tüm Türkiye'ye duyuralım...

Yayın: 01.09.2022 - Güncelleme: 02.09.2022 00:10 - Görüntülenme: 351