KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Kümbet Ortaokulu

Kümbet Ortaokulu

KÜMBET MAH. KÜMBET CAD. KÜMMET ORTA OKULU BLOK NO: 5 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Eğitimsel başarısının yanında sosyal ve kültürel yönden de, milli ve ahlâkî değerlere sahip bireylerle, daha ileriye, en iyiye ulaşmayı hedefleyen bir okul olmak.
Misyon
• Türk Milli Eğitiminin Anayasa ve yasalarda yer alan amaç ve ilkelerini gerçekleştirmek için çalışan bir okul olmak, • Ahlaklı, bilgili, idealleri yüksek kişiler yetiştirmek. • Okul, aile ve öğrenci işbirliğini sağlayan bir okul olmak. • Öğrencilerini çevresine karşı duyarlı bireyler olarak yetiştiren bir okul olmak. • Eleştirel düşünerek, bulunduğu durumu yorumlayabilen, karşılaştığı sorunlara çözüm üretebilen öğrenciler yetiştirmek. • Her öğrenciyi ayrı bir değer olarak kabul edip onları kendi kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirip, geliştirebilen bir okul olmak. • Öğrencilerdeki farklılıkları zenginlik olarak görebilen bir okul olmak. • Ben yerine biz duygusuna sahip olan bir okul olmak.
Başarılar
İlçede Sportif alanda 1.lik,2.lik, 3.lük dereceleri alınmaktadır. 2017 Yılında "Eğitimde İyi Örnekler" Yarışmasında Kahramanmaraş´ta 1.olduk.
8-40 başlama 14-55 bitiş
Şehir içi dolmuş
Özel Servis:05435047943 Özel Eğitim Sınıfına da servis bulunmaktadır.
İlçe Merkezi
İl merkezine 150 Km uzaklıkta bulunmaktadır
Fen Liseleri ve Sınavlı Anadolu Liselerine öğrenci yerleştirmektedir.
Sportif Etkinlikler
İlçemizde düzenlenen her alanda sportif çalışma yapılmaktadır.(Voleybol,Futbol,Masa Tenisi,Satranç)
4006 Bilim fuarları her yıl düzenlenmektedir.
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI