KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Kümbet Ortaokulu

Nis

Eğitimciler Birliği Sendikası Elbistan Şube Başkanı Ömer YILMAZ okulumuzu ziyaret etmişlerdir .Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz  ve  ana sınıfı öğretmenimiz Kübra GÖKÇEK tarafından okulumuzun kadın öğretmenlerine supriz yapılarak origami çiçek, Gül  hediye edilmiştir ve tatlı ikramında bulunulmuştur, Teşekkür ediyoruz.

Sayın Velilerimiz Ve Öğrencilerimiz;

Disiplin cezası gerektiren bazı davranış ve fiiller aşağıda madde halinde sıralanmıştır.

1- Okulda bulundurulması yasak olan telefon, kamera, akıllı saat vb. teknolojik araç-gereç getirmek,

2- Okula çakmak, çakı, bıçak vb. kesici, yanıcı ve delici madde getirmek,

3-Uygunsuz kılık-kıyafetle okula gelmek,

4-Arkadaşlar arasında kavga etmek ve fiziksel şiddet içeren davranışlarda bulunmak,

5-Öğretmenlere, okul çalışanlarına karşı saygısız davranışlarda bulunmak,

6-Diğer öğrencilere hakaret etmek, lakap takmak, iftira atmak ve alay etmek,

7- Okula ait mallara, araç-gereçlere zarar vermek(zarar veli tarafından karşılanacaktır),

8-Dersin işlenişine engel olacak davranış ve söylemlerde bulunmak.

Yukarıdaki maddelerde belirtilen davranışlarda bulunan öğrenciler Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu’na(Disiplin Kurulu) sevk edilecek ve gerekli cezalar verilecektir.

Kümbet Ortaokulu

İdare

Sayın Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

Bu madde doğrultusunda okul idaresi ve öğretmenler ile görüşmek isteyen veliler hafta içi 11:50-12:10 arası ve 14:30’dan sonra okula gelerek müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen ile görüşme sağlayabilecektir. Okulda eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi için velilerimizin bu konuda hassas davranmasını ve görüşme saatlerine uymalarını rica ederiz.

Kümbet Ortaokulu

İdare

Şbt

2023-24 Yılı Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmen kurulu toplantımızı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Tüm öğretmenlerimize ve okul idaremize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Öğrencilerinin büyük çaba gösterek dönem boyunca çalışmalarının karşılığı olarak karnelerini ve belgelerini almışlardır.Emekleri geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, dinlenerek yeni dönemde daha  gayretli ve başarılı çalışmalar bekliyoruz, İyi tatiller.

Ock

Okulumuz öğretmenleri ile son hafta kahvaltı etkinliği düzenledik, Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakamlığımızın başlatmış olduğu dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuz Trafik Polislerimiz davet edilerek çocuklarla yararlı bilgiler paylaştıktan sonra öğrencilerimizin meslekleri ile ilgili merak ettkileri soruları sormuşlardır daha sonrasında ise okulumuzun Müzik Öğretmeni Alçay KARAHAN ve Okul Rehber Öğretmeniz Deniz AYAZ ile saz dinletisi eşliğinde öğrencilermize müzik dinletisi yapılmıştır.Son olarak öğrencilerimizin eğlenmesi için çeşitli oyun havası müzikleri eşliğinde oyunlar oynamışlardır.Emekleri  geçen  Öğretmenlerimize , Polislerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli eğitim bakanlığımızın başlattığı dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 2.gün etkinliklerinden görsel sanatlar bilim ve spor saati ve sinema saati etkinlikleri düzenlenmiştir.Bu etkinlikler kapsamında çuval yarışı , kaşıkta yumurta taşıma , halat çekmece ve saldalye kapmaca oyunları oynanmıştır, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz çok eğlenmiştir.Emekleri geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Ock

Milli eğitim bakanlığımızın başlattığı dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında ilk gün bilgi yarışmaları ve yetenek paylaşım saati etkinlikleri düzenlenmiştir.Etkinlikler de emeği geçen sosyal bilgiler öğretmenlerimiz Cuma ERDEM, Talip TAŞ, Beden Eğitim Öğretmenimiz Sultan ERDEM,Matematik öğretmenimiz Oğuzhan AYAR , Türkçe Öğretmenimiz İsmail BERK,Müzik Öğretmenimiz Alçay  KARAHAN,Bilişim Teknolojileri ve Yazılım  Öğretmenimiz Mehmet TOPRAK ve tüm branş öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yapılacak olan ortak yazılıların tarihleri belli olmuştur.

Ara

Kümbet Ortaokulu olarak tüm öğrencilerimizle Yerli Malı Haftası Etkinliği Yapılmıştır, Emeği geçen Veli,Öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri Yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına okul olarak katıldık.